mandag den 4. marts 2013

Woop woop!

I fredags fortalte (awesome) Maja at Paramore kommer til DK!! Vi brugte tæt på et minut bare på at skrige over det til den fest vi mødtes til haha. Havde ellers planlagt at tage helt til Borlänge i Sverige (9 timer herfra) for at høre dem, men nu kan jeg 'nøjes' med VEGA - og jeg er overlykkelig. Har ikke hørt dem en eneste gang, siden jeg blev megafan som 13-årig, så det er sgu på tide!

Så tag afsted alle sammen, så mødes vi dernede til skråleri, dans og glæde over hele linjen. Vågnede ovenikøbet i morges efter en drøm om at have hængt ud sammen med dem, og jeg var helt trist over, at det bare var en drøm, så nu SKAL jeg se dem, uanset om det ligger dårligt i forhold til eksamen eller ej.. BOM!Og så lige til noget lidt andet... Jeg mistede min mobil i fredags til en gymnasie-fest (og jeg var ædru - det er et tegn på, at det skal jeg ikke være til sådan en anledning igen), så nu har jeg fået nyt SIM-kort og en form for lånetlf. men jeg har INGEN numre mere. Smaaaaart... Hvem gider også stjæle en Sony Ericsson m. taster og flække i skærmen? Kan ikke forstå det. Den må ligge i en skraldespand eller noget ;)
Så hvis I skal have fat på mig, har jeg stadig det samme nr., men jeg spørger nok liiige, hvem I er.
Pt. leger jeg hr. og fru Haslebo med min kæreste i den her uge, så jeg er rimelig svær at få fat på generelt - håber på lidt forståelse (for jeg er jo ikke ligefrem nem at få fat på i forvejen)

Ciao
PS. Jeg har købt en iPad, som er blevet min lille, nye baby i stedet for en ny, lille computer som jeg havde tænkt. Så der kommer sikkert også et eller andet indlæg derfra en dag, hvis jeg kan finde ud af det haha!

Ingen kommentarer: