torsdag den 28. marts 2013

Off to the races

Puha jeg er endelig kommet hjem fra to ugers rejse. Og jeg har faktisk ikke rigtig savnet hjem - kun de mennesker, der følger med det.

For to uger siden tog jeg på studietur til Brügge med min klasse. Forventningerne var knap så høje, men de blev da sat til skamme! Brügge er faktisk en rigtig hyggelig og flot by, og vi havde det vildt hyggeligt (selvfølgelig - det er altid en fest med xv). Vi tog videre til Bruxelles og til sidst Duisburg. Altså fra Belgien til Tyskland. Og selv Duisburg havde noget i ærmet! Det er faktisk en rigtig hyggelig og spændende by på trods af al industrien, der har været. Det har været den fedeste ferie, hvor man har lært mere om hinanden og hvordan mindre byer faktisk kan have lige så meget at byde på (næsten) som storbyerne. SÅ glad for min klasse!
Min Rahbek og jeg i bussen
Katedralen i Bruxelles
Soul Food kan anbefales!! (L 'n' M i Bruxelles)
Rahbek, Anna og Lisette i Duisburg Centrum

Da vi så kom hjem derfra, nåede jeg at spise og hyggesnakke med mine piger, der var blevet hjemme, inden det var afsted igen til Staden med kæresten. Endnu en succesfuld turist-tur (for en gangs skyld) med zoo, Christiania, Vor Frelser kirke, familiehygge, Bakken, shopping og mislykket tur til Den Blå Planet (kø i 2 timer er ikke så tiltalende...)
For én gangs skyld stod min kæreste og ikke jeg for shopping! Men jeg fik købt lidt undertøj, musik og en trøje...
OK, det er ikke for at være skanky, at jeg viser noget af det undertøj, jeg har købt. Det er egentlig bare for at fortælle at Calvin Klein's trusser er ih og åh så dejlige at have på! Det er mit andet par, og jeg elsker-elsker-elsker dem.
Og så hapsede jeg Lana Del Rey CD'en for en 50'er i TP nær Rundetårn. Så alle der elsker Lana Del Rey og tilfældigvis skal til KBH: skynd jer derind og haps den! Skidegodt tilbud.

Det var en lille update til jer der ikke ser mig så tit og får hørt om de her ture foreløbig. Ha' det gooooodt
Ciao
PS. Jeg har mobil-problemer igen....... Så jeg er ikke rigtig til at få fat på før Telia får hjulpet mig. Vræl :(

Ingen kommentarer: