torsdag den 10. januar 2013

Et anderledes retrospect

De fedeste kunstnere jeg har været afhængig af i løbet 2012...!
Jeg har i løbet af 2012 fået en Miguel-afhængighed. Det startede med Girls Like You for rigtig lang tid siden, der siden hen forsvandt for mig pinligt nok. Nu fandt jeg ham igen, og jeg hører konstant Quickie og Adorn.

Den her sang har jeg hørt sindssygt mange gange i løbet af sommer!

Og så har Paramore udgivet 3 singler i 2012: In The Mourning, Renegade og Hello Cold World. Den her version af In The Mourning er min yndlings fordi Landslide af Fleetwood Mac er med. Jeg opdagede jo Paramore lang tid før 2012, men de skulle altså med...

Low Roar opdagede jeg egentlig pga deres albumcover, men Patience er helt klart min yndlingssang af dem - dejlig "sjæl"-musik, hvis man kan sige det sådan.

twenty | one | pilots er helt utroligt fede og blander nogle af de bedste genrer! Holding On To You var den første jeg opdagede - fordi de har samme pladeselskab som Paramore.

Ed Sheeran opdagede jeg også i år pga min gode ven Tobias. Det her er helt klart min yndlings musikvideo sammen med Drunk! Generelt er alle hans sange lige spiselige, og jeg er helt vild med dem.

Bruno Mars har selvfølgelig været der lidt længere end i 2012, men hans sange fra det nyeste album er simpelthen fantastiske! Især Gorilla, Young Girls, Locked Out Of Heaven og Show Me.

Ellie Goulding har virkelig været spillet meget hos mig! Hun kan bare et eller andet helt vildt!

I 2012 opdagede jeg også Barbara Moleko - den stemme og de tekster rammer hver gang.

I starten fattede jeg ikke helt Lianne La Havas. Nu er hun uundværlig! Lost & Found er så smuk.

Sebastian Lind er min nye store kærlighed! Hans sange udvikler sig så naturligt, at du ikke opdager det, før du i slutningen af sangen tænker: hov, det lyder da helt anderledes end starten?

Born To Die var den første sang, jeg forelskede mig i af Lana Del Rey. Derefter har You Can Be The Boss, Summertime Sadness og Ride været de fedeste, jeg har hørt fra hende. Hun kan altså et eller andet, selvom hun er lidt over the top ind i mellem

Så det var det retrospect i fik! Håber I fik udvidet musik-horisonten lidt ;)
Ciao

Ingen kommentarer: